Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

de Patricia Iordache in Ciorbe, 21 Iun 2013 | 3977 vizualizari

 

Pot sa spun ca aceasta este a doua ciorba pe care o prefer, dupa cea de fasole. Se pregateste usor si este tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne de porc (pulpa);
  • 300 gr. coaste afumate;
  • 5 cartofi potriviti;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 temina mica;
  • sare;
  • piper;
  • 4-5 linguri pasta de ardei;
  • 2 linguri de pasta de tomate/bulion;
  • putin ulei;
  • o mana de patrunjel;
  • o mana de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pulpa de porc si afumatura:

Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie.


Taiem costita pe marginea oaselor.


Tocam ceapa marunt, morcovii si telina cubulete. Cartofii ii taiem bucati potrivite si ii pastram intr-un vas cu apa rece pana ii folosim.


Punem putin ulei intr-o oala, adaugam ceapa, morcovul si telina si le calim usor. Adaugam 2.5 l apa calda si acoperim cu un capac. Lasam sa ajunga la fierbere si adaugam carnea, cartofii taiati bucatele si bucatile de coasta afumata. Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute apoi adaugam pasta de ardei, pasta de rosii, sare, piper, amestecam si mai lasam sa fiarba 10 min.


Oprim focul si adaugam patrunjelul si leusteanul.

 

TIPS-URI

1

Servim cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pulpa de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:43

buna tare ciorbita

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 15:29

foarte gustoasa

-Licurici- 1

22.06.2015, 17:33

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta