Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

de Patricia Iordache in Ciorbe, 21 Iun 2013 | 5929 vizualizari

 

Pot sa spun ca aceasta este a doua ciorba pe care o prefer, dupa cea de fasole. Se pregateste usor si este tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne de porc (pulpa);
  • 300 gr. coaste afumate;
  • 5 cartofi potriviti;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 temina mica;
  • sare;
  • piper;
  • 4-5 linguri pasta de ardei;
  • 2 linguri de pasta de tomate/bulion;
  • putin ulei;
  • o mana de patrunjel;
  • o mana de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pulpa de porc si afumatura:

Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie.

Taiem costita pe marginea oaselor.

Tocam ceapa marunt, morcovii si telina cubulete. Cartofii ii taiem bucati potrivite si ii pastram intr-un vas cu apa rece pana ii folosim.

Punem putin ulei intr-o oala, adaugam ceapa, morcovul si telina si le calim usor. Adaugam 2.5 l apa calda si acoperim cu un capac. Lasam sa ajunga la fierbere si adaugam carnea, cartofii taiati bucatele si bucatile de coasta afumata. Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute apoi adaugam pasta de ardei, pasta de rosii, sare, piper, amestecam si mai lasam sa fiarba 10 min.

Oprim focul si adaugam patrunjelul si leusteanul.

TIPS-URI

1

Servim cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pulpa de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare