Ciorba cu verdeturi si omleta

de vero_closca in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 6200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 mana spanac
  • 1 mana amestec de frunze: de salata,sfecla rosie,loboda
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 4 oua
  • 2 linguri iaurt gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu verdeturi si omleta:

Se curata si se spala legumele si verdeturile.

Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.

Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.

Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.

Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.

Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.

Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).

Este delicioasa!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu verdeturi si omleta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare