Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 5497 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: afumatura, ciorba, retete Ciorbe
Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!
de cristeena20 6
de oanapl 7
de Bunica 7
de ANCA 1
MVMih 1
Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"
adry88 1
gustos
aziz 1
eduard
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
15 comentarii
7 comentarii
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
mihaelar63
vasimur
Rocsi
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!