Ciorba de ardei umpluti

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 8040 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns si eu sa fac ardei umpluti ,adusi din romania si serviti in castonasele de la bucataras

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei galbeni grasi
  • 500 g carne tocata
  • 1 canita  de orez(cescuta de cafea)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat(congelator)
  • 3 morcovi
  •  1 ceapa intreaga
  • 2 rosii
  • pasta de bulion 1 cutie
  • 2 linguri de faina
  • 400ml  bors de casa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Se curata morcovul si ceapa si se pun la fiert in apa cu sare.

Ardeii se curata de seminte si se spala bine

Carnea tocata se amesteca bine cu sare, piper, vegeta, 2 oua si 1 ceapa taiata marunt si orezul spalat bine.Se amesteca bine toate dupa care se umplu ardeii.

Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii umpluti si se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 minute dupa care se pun 2 rosii taiate si decojite si borsul. Se mai lasa sa dea 2 clocote dupa care se face putin rantas(nu e sanatos dar la ardei merge asa din cand in cand )

Se caleste faina in putin ulei de masline daca se poate se pune putina boia dulce si pasta de tomate se amesteca bine dupa care se puna in ciorba .

Sa fiu sincera pt a nu ramane faina multa in ciorba eu pun rantasul in strecuratoare  si amestec bine si sa ramane cocoloasele, care se arunca daca raman.

Se potriveste de sare daca mai e cazul si patrunjel verde tocat si cu smatana cine doreste

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lilik 1

04.10.2010, 20:02

imi plac imi placccccccfac inundatie

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:50

si eu repede la masa...am avut si eu dumineaca...se tot as manca si din cei facuti de tine

Rahela Velicu 1

09.11.2021, 10:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana