Ciorba de ardei umpluti

de marcela1979 in Ciorbe, 5 Mar 2011 | 2437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi
  • 300 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ulei
  • frunze de patrunjel
  • pasta de rosii sau bulion
  • faina alba 2 linguri
  • vegeta,piper
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Se pune apa la fiert.Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune in oala cand apa fierbe.Morcovii si patrunjelul radacina se curata si se taie cubulete si se adauga in ciorba.Ardeii se taie si se scot cotoarele si se spala.Carnea se amesteca cu 1 ou,vegeta,piper si se umplu ardeii cu ea.Cand zarzavatul e aproape fiert se pun ardeii in oala sa fiarba si se lasa 40-45 de minute la foc mic.Intr-o craticioara se incinge ulei ,se pun 2 linguri de faina si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se adauga pasta de rosii si se amesteca ,apoi se pune cu polonicul din zeama peste rantas si se amesteca .Cand ardeii sunt fierti se pune rantasul in oala si se lasa sa dea cateva clocote.Se potriveste de gust cu vegeta si piper si la urma se pune frunze de patrunjel tocate.Se serveste simpla sau cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ExploraCuisine 1

05.03.2011, 23:27

Mancare buna faci tu Marci, mai zici de mine

LUK 1

06.03.2011, 15:32

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:19

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare