Ciorba de ardei umpluti

de Bucataras Diana in Ciorbe, 13 Dec 2016 | 1078 vizualizari

 



Da, ciorba de ardei umpluti. :) Foarte multe persoane cand aud de ciorba de ardei umpluti se uita ciudat la mine si ma intreaba cum vine asta: ciorba de ardei umpluti? Uite asa vine in farfurie, un ardei si doua polonice de zeama acrisoara, bune de te lingi pe degete. :) Unitatea de masura a “deliciozitatii”mancarii, Andutu, a lasat farfuria goala, spre surprinderea mea (evident, ca orice copilas care se respecta, m-a pus sa ii iau din farfurie, coaja de ardei :D).

 

INGREDIENTE

  • 500 g oase de vita
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 ardei grasi cubulete
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 fire praz
  • o ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • frunze de telina
  • 100 g orez
  • 20 de ardei micuti pentru umplut
  • 1 legatura leustean
  • suc de rosii
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:



Spalam oasele de vita si le punem la fiert, avand grija sa spumuim des. Cat fierb oasele, pregatim legumele si compozitia de carne tocata. Curatam si radem morcovii si telina, tocam marunt prazul si ceapa. Am avut ardeii cubulete, patrunjelul si ardeii pentru umplut congelati, asa ca doar i-am scos din congelator. :) Amestecam carnea tocata cu ceapa, orezul si patrunjelul. Asezonam cu sare si piper si umplem ardeii cu aceasta compozitie. Cand oasele sunt fierte, le scoatem din ciorba si le lasam sa se racoreasca un pic, apoi scoatem carnea de pe ele. Punem din nou oala pe foc, adaugam morcovii, telina, prazul, carnea, ardeii umpluti si sare si lasam sa fiarba. Intre timp, punem si borsul la fiert separat. Cand au fiert ardeii, adaugam sucul de rosii si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi punem frunzele de telina si borsul fiert. Dupa ce au dat un clocot, adaugam leusteanul tocat si oprim focul. Servim cu smantana si ardei iute. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

14.12.2016, 14:00

Buna!

Bucataras Diana 1

14.12.2016, 15:44

Multumesc!

miki_a 1

17.12.2016, 15:25

Bunatate de bunatate.....si imi place numai acrita cu bors!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare