Ciorba indiana de pui

de Sidy in Ciorbe, 9 Mar 2011 | 3916 vizualizari

 

M-a inspirat INA cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !
http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui maricel(500g)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 300 ml bulion facut in casa
  • telina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 1/4 gogosar
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/4 lingurita curry
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba indiana de pui:

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina.


Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie. Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta ! Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa. Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute. Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba indiana de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Pasiune pentru bucatarie 1

09.03.2011, 21:18

interesanta

mamaieelena 1

09.03.2011, 23:25

adry88 1

10.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz dreasa cu iaurt