Ciorba de ardei umpluti cu carne

de MIUTA in Ciorbe, 3 Dec 2010 | 12299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • 300g carne de porc tocata
  • 50 g orez
  • un ou
  • ceapa 
  • morcovi
  • patrunjel,cimbru,marar
  • bulion
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne:

Am calit trei cepe potrivite in ulei.Am adaugat un morcov ras si o lingura de pasta de ardei.Am spalat orezul in cateva ape si pe urma l-am pus pentru 5 minute la prajit cu zarzavatul.Am pus aceasta compozitie intr-un vas peste carnea tocata.Am pus sare,piper,un ou si marar verde tocat.Ardeii i-am curatat de cotor,i-am spalat si i-am lasat la scurs.Se umple cu compozitia de carne.


In cratita in care facem ciorba calim in ulei un morcov dat pe razatoarea mica,adaugam ceapa,o lingura pasta de ardei ,zarzavat pentru ciorba(zarzavat pus la borcan),condimente,cimbru si punem apa. Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii si se lasa la foc potrivit 40-50 minute.Se adauga bulion si se lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit se pune patrunjel verde tocat marunt.Se poate servi cu smantana.Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

03.12.2010, 13:24

E foarte buna ciorbica,va invit cu placere.Da Rocsi sunt ardeleanca din Bistrita-Nasaud.Va multumesc pentru comentarii si furculite

kamy 1

03.12.2010, 13:30

eu nu am facut never sigur e buna 5f

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume