Ciorba de ardei umpluti cu carne

de MIUTA in Ciorbe, 3 Dec 2010 | 17679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • 300g carne de porc tocata
  • 50 g orez
  • un ou
  • ceapa 
  • morcovi
  • patrunjel,cimbru,marar
  • bulion
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne:

Am calit trei cepe potrivite in ulei.Am adaugat un morcov ras si o lingura de pasta de ardei.Am spalat orezul in cateva ape si pe urma l-am pus pentru 5 minute la prajit cu zarzavatul.Am pus aceasta compozitie intr-un vas peste carnea tocata.Am pus sare,piper,un ou si marar verde tocat.Ardeii i-am curatat de cotor,i-am spalat si i-am lasat la scurs.Se umple cu compozitia de carne.

In cratita in care facem ciorba calim in ulei un morcov dat pe razatoarea mica,adaugam ceapa,o lingura pasta de ardei ,zarzavat pentru ciorba(zarzavat pus la borcan),condimente,cimbru si punem apa. Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii si se lasa la foc potrivit 40-50 minute.Se adauga bulion si se lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit se pune patrunjel verde tocat marunt.Se poate servi cu smantana.Este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MIUTA 1

03.12.2010, 13:24

E foarte buna ciorbica,va invit cu placere.Da Rocsi sunt ardeleanca din Bistrita-Nasaud.Va multumesc pentru comentarii si furculite

kamy 1

03.12.2010, 13:30

eu nu am facut never sigur e buna 5f

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume