Ciorba de baby hering

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 16 Aug 2016 | 1160 vizualizari

 

Eu nu prea mananc peste, dar am inteles ca a fost foarte buna ciorba asta :D

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei gras rosu;
  • 2-3 l apa;
  • 3 linguri ulei;
  • 400 g trunchi de baby hering;
  • doua linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o lingurita de Bors Magic;
  • sare;
  • o legatura de leustean.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de baby hering:

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie cubulete.


Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.


Se fierb aceste legume intr-o oala cu 2-3 l apa, 3 linguri de ulei si putina sare.


Dupa ce s-au fiert legumele, se spala pestele si se pune in oala impreuna cu rosiile pregatite pentru iarna. Se mai tin pe foc circa 10 minute, dupa care se drege ciorba cu o lingurita de Bors Magic si sare, iar la final se adauga leusteanul (spalat si tocat).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de baby hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

18.09.2016, 23:14

arata tare bine!

StefanNicoleta 1

26.04.2017, 13:42

Este absolut delicioasa multumesc de reteta

Andra_Constantinescu 1

26.04.2017, 15:38

Multumesc frumos, StefanNicoleta! Ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa