Ciorba de burta

de amalia01 in Ciorbe, 28 Iun 2017 | 1616 vizualizari

 

Nu am mancat aceasta ciorba pana am implinit o onorabila varsta.
Si avand in vedere ca ai mei o adora, a fost musai sa invat sa o fac.
Si stiti ceva? Mi-a si iesit!

 

INGREDIENTE

  • 6 l apa
  • 2 bucati os de vita cu maduva
  • 1 kg burta de vita prefiarta, fideluta
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa alba
  • 8 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 3 oua
  • 250 ml smantana
  • 1 lg ulei
  • sare
  • 1 cub Maggi vita
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

In apa, pui la fiert oasele de vita cu un praf de sare, pentru 30 de minute. Scoti oasele si adaugi in apa ceapa si zarzavatul ( patrunjelul si 3 morcovi) curatat, lasandu-le sa fiarba la foc mic.


Cand zarzavatul este fiert, il scoti usor cu o paleta si adaugi burta si usturoiul tocat marunt.


Lasi ciorba sa fiarba incet inca 30 de minute, apoi adaugi cubul de vita si ardeiul iute curatat de nervuri si seminte si taiat rondele. Lasi la foc mic, 10 minute, apoi stingi focul.


Ciorba ramane sa se racoreasca sub capac, timp in care bati bine ouale cu smantana si calesti morcovul ras in lingura de ulei.


Cand ciorba s-a racorit, adaugi morcovul calit si smantana, amestecand continuu, ca sa nu se taie.


Servesti ciorba fierbinte alaturi de ardei iute si smantana.


Tips&Tricks: sa lasi neaparat ciorba sa se racoreasca, altfel in momentul in care adaugi smantana batuta cu ou se va taia!

 

TIPS-URI

1

ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

30.06.2017, 17:45

Rahela Velicu 1

02.07.2017, 13:20

StavarGligor 1

23.01.2018, 18:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec