Ciorba de burta, falsa

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 4164 vizualizari

 

Sunt multe persoane care nu adora burta de vitel....Pentru ele , recomand aceasta ciorba care are gustul leit cu al celei de burta, dar este facuta cu ciuperci....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci (sau pleurotus proaspete)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cepe verzi
  • 1/2 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus crud
  • smantana
  • patrunjel verde
  • 1 crenguta leustean verde
  • sare
  • piper
  • bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta, falsa:

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.


Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele.Daca folositi ciuperci pleurotus le taiati fasii care vor imita perfect burta de vita.


Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.


Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se toarna peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.


Imita foarte bine traditionala ciorba de burta...si se face mult mai repede...


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta, falsa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

19.07.2011, 21:36

O ciorbita tare interesanta si buna

Ina 1

19.07.2011, 22:13

Tare buna ideea

mamaieelena 1

21.07.2011, 06:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta