Ciorba de burta "falsa"

de dobrezaira in Ciorbe, 2 Oct 2012 | 3062 vizualizari

 

Si dupa atatea conservarii sa ne dregem cu o ciorba, ca de burta dar nu-i burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 ciolane proaspete de porc ( fara carne doar soriciul si oasele)carnea o bagam la varza...
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 oua
  • 400gr smantana
  • sare,piper,otet dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta "falsa":

Fierbem ciolanele in 4 litri apa cu sare . Dupa ce am luat spuma adaugam ceapa, morcovul si ardeiul taiate pe jumatate. Cand se desprine soriciul de pe os strecuram zeama si o punem la fiert impreuna cu soriciul taiat fasii. Batem ouale cu 2 linguri de otet si smantana si punem peste ele zeama fiebinte pana o aducem la temperatura apropiata de cea din oala. Turnam in oala amestecand cu o lingura sa ramana zeama ca o crema. Potrivim de sare si piper. Cine doreste poate adauga si un graunte de usturoi.

 

TIPS-URI

1

sa fie ciolane proaspete nu adidasi de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta "falsa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

02.10.2012, 20:24

buna ciorbita si interesanta denumirea ei

dobrezaira 1

03.10.2012, 09:07

multumesc dragilor

Lau 1

03.10.2012, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta