Ciorba de cartofi cu dovlecei

de Lau in Ciorbe, 14 Iul 2011 | 11882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 dovlecei micuti
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • bors acru
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu dovlecei:

se curata cartofii,dovleceii si se spala


se curata ceapa,se toaca marunt, se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat,dovleceii taiati cubulete. Se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga pasta de toamate si se amesteca. Se adauga rosiile tocate, cartofi taiatii,apa si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba se adauga mararul si leusteanul tocat


cand au fiert cartofii se adauga borsul, sare, piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba 2-3 clocote, dupa care se adauga fideaua. Se acopera oala cu un capac si se opreste focul. Se adauga patrunjelul tocat, se lasa 10-15 min dupa care se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

15.07.2011, 11:18

Lau 1

15.07.2011, 17:39

diva

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:53

mmmm ce aroma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa