Ciorba de cartofi cu scarita

de Rocsi in Ciorbe, 11 Feb 2012 | 7694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  7-8 cartofi
  • 1 ceapa 
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat
  • 2 linguri pasta rosii de casa
  • patrunjel verde
  • 1 scarita afumata
  • sare
  • piper
  • 1 cana si jumatate bors
  • 5 linguri cu varf smantana 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu scarita:

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc.

Scarita o taiem bucatele,iar cand apa incepe sa fiarba ii dam drumul acolo.

O fierbem cam 25 de minute.

Cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cubulete.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.

Morcovul il curatam si il taiem bucatele mici.

Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.

Zarzavatul il spalam sub un jet de apa rece.

Dupa ce scarita a fiert suficient,adaugam toate legumele taiate plus zarzavatul.

Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand legumele sunt fierte bine ,punem pasta de rosii si borsul.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea cateva clocote,apoi dam drumul la smantana si lasam sa mai clocoteasca de 2-3 ori.

Luam ciorba de pe foc,tocam patrunjel verde si presaram deasupra.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu scarita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

14.02.2012, 08:59

Scarita dispare prima

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 22:35

foarte frumoasa prezentare cu siguranta e gustoasa

Rocsi 1

23.02.2012, 10:50

Mirela,Lau,Mihaela,Oana va multumesc!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu zeama de varza