Ciorba de cartofi cu smantana

de Irina in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2013 | 5169 vizualizari

 

Imi era dor de o ciorba acrita cu bors si dreasa cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 2 linguri suc de rosii
  • bors
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

La mama acasa mai toate ciorbitele erau drese cu bors si cu smantana. Asa le prefer si in ziua de azi...

Am curatat si spalat legumele, dupa care le-am taiat cubulete.

Intr-un vas Zepter am pus apa, am adaugat legumele si l-am pus pe foc. Am acoperit vasul cu capacul.

Cand acul indicator a ajuns in zona verde am oprit focul. Legumele se fac destul de repede, si aproape de final am adaugat si sucul de rosii.

Intre timp am fiert o ceasca de bors.

Cand acul indicator a ajuns in zona galbena am adaugat borsul, am picurat putin ulei si am adaugat sarea.

La final am adaugat tarhonul si patrunjelul tocat marunt.

Smantana am adaugat-o atunci cand am servit ciorba.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa vieneza de cartofi