CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN

de babi5 in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 18089 vizualizari

 

Azi am facut o ciorbita de cartofi de te lingi pe degete .. am pus o ploaie de leustean verde si aromat din gradina ...immmmmmmmmmm o bunatate ..

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ardei rosu gras
  • 1kg cartofi
  • 2 cepe
  • citeva firicele usturoi verde
  • 200ml smintina
  • 250 ml. iaurt
  • leustean (din belsug )
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • 3 oua
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN:

Se curata zarzavatul ,ceapa ,usturoiul verde si ardeiul ,se spala bine si se toaca apoi intr-o oala (eu folosesc una de 5 kg )se pune ulei si se adauga ploaia de zarzavaturi .


Se lasa sa se caleasca putin ,apoi adaugam cartofii curatati in prealabil spalati si taiati cubulete mici lasam sa se" joace" putin cu zarzavaturile impreuna apoi adaugam apa calda , acoperim si lasam sa fiarba .


Cind sunt fierte potrivim de sare ,piper si vegeta .


Apoi smintina si iaurtul se freaca bine cu trei galbenusuri, punem putin din ciorba calda peste smintina (sa nu se brinzeasca daca o punem direct ) mestecam bine si punem peste ciorba ,potrivim cit de acru dorim ,dar cel mai bine isi pune fiecare in farfurie .


Apoi rasfatam ciorbica cu o ploaie de leustean ..si gata de servit ..


Pofta mare sa aveti .. nu o sa va puteti opri din mincat cit de buna este ,,

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga smintina la masa cine doreste

2

Si un ardei iute este bine venit ..

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

babi5 1

25.06.2014, 08:11

multumesc Lia_1 draga este chiar foarte buna

susu 1

05.11.2014, 19:38

Imi ploua-n gura ce culoare deosebita are. O am de mult la fav si ma bate gandul....Ar merge si-o afumatura aruncata in oala

babi5 1

06.11.2014, 08:33

Da poti sa srunci susu drag cu siguranta ca o sa-ti placa multjmesc mult de incredere poti sa faci un mixt cu carne ptoaspata si afumatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste(macrou)