Ciorba de cartofi cu zer de oaie

de AnyCostescu in Ciorbe, 25 Aug 2012 | 3470 vizualizari

 

poate multi se intreaba "ce-i cu lumea asta a ajuns sa manance si zerul de la casul de oaie?" dar ei nu stiu defapt ce gust super ii da ciorbei...un pic acrut....numai bun pt vremea asta calduroasa...si in plus ciorba se poate manca fara griji si rece...moldovencele trebuie sa fi auzit de aceasta ciorba:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • zarzavat
  • 500 ml zer
  • 5 linguri smantana
  • piper
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zer de oaie:

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Se adauga si zarzavatul si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierti cartofii se adauga zerul, smantana si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune sare, piper dupa gust si se da deoparte.


Se serveste cu ardei iuti. E super...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zer de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

26.08.2012, 15:43

jolygina 1

27.08.2012, 19:30

imi place

Ade200 1

31.08.2012, 18:04

Şi la noi în sat se foloseşte zerul, mai ales la ciorba de salată, dar "se covăseşte" înainte!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon