Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 3 Iun 2013 | 2936 vizualizari

 

La noi din casa rar sa lipseasca zilnic ciorba-supa . Azi va servesc cu ciorbita delicioasa cu cartofi noi si conopida. Cum au dat legumele "nostre", mancarea parca are un alt gust, mai delicios

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg costita de vitel
  • 0.5 kg cartofi noi
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 4 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel:

Costita se portioneaza si se pune la clocotit in apa cu sare . Spumati daca e nevoie.


Curatati si spalati legumele .Conopida o desfaceti in buchete .


Caliti usor ceapa, ardeiul maruntite si morcovul rondele .


Adaugati costita cu zeama clocotinda si cartofii taiati bucati .


Dupa 5-10 minute puneti si buchetelele de conopida +usturoiul verde taiat marunt .


Mai lasati sa dea un clocot si acriti cu bulion de rosii .


Asezonati ciorbita cu verdeata , sare si piper .

 

TIPS-URI

1

Intodeauna lasati sa fiarba radacinoasele , iar la sfarsit adaugati legumele ce au o durata de fierbere mai redusa .

2

Verdeata se pune obligatoriu la sfarsit - preparatul va fi mai aspectuos si se vor pastra vitaminele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

17.07.2013, 18:19

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:22

buna ciorbica

babi5 1

13.06.2014, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi (de post)