Ciorba de cartofi noi cu marar

de Constelatialeu in Ciorbe, 16 Iun 2015 | 3324 vizualizari

 

Mie cand imi vin poftele, pai imi vin...asa ca m-am dus in piata am cumparat cartofi noi,aia cei mai mici si mai mici posibil, ca de ce sa-mi usurez eu munca,mie imi place munca din aia de Sisif,sa curat o ora la cartofi.....mai sa-mi treaca pofta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg catrofi noi,din aia mici,micuti
  • 2 ardei capia
  • 1 morcov mare
  • 1 pastranac mare
  • 2 legaturi de ceapa verde parte de frunze
  • 1 ceapa galbena
  • 50 ml ulei
  • sare
  • sare de lamaie pentru acrit
  • marar
  • 1 ou
  • cca 3 l apa
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi noi cu marar:

Timpul trebuia sa fie mai mic daca nu ma incapatanam sa cumpar cartofi din aia mici, dar asa am vrut asa am facut....Mai intai curatam cartofii, apoi legumele toate, spalam si trecem sa le taiem. Frunzele de ceapa taiate marunt, ceapa galbena taiata marunt, morcovul, pastranacul si ardeiul taiate cubulete mici. Punem o oala  pe foc  lasam sa se incinga, adaugam uleiul apoi punem legumele, adaugam 1 lingurita de sare si le calim cca 10 min.

Dupa aceea adaugam cca 3 l apa si alsam sa dea in clocot, cand a inceput sa clocoteasca adaugam cartofii, potrivim de sare, mai adaugam 1/2 l apa si lasam sa fiarba pana se patrund cartofii. Cand cartofiii au fiert,tragem oala de pe foc, adaugam sare de lamaie, cat vrem de acra sa facem ciorba,apoi mararul tocat si la final batem oul. Se serveste atat calda cat si rece, eu o prefer rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

16.06.2015, 20:35

Valclaudia 1

16.06.2015, 22:09

capat si eu o portie?

mihaelar63 1

20.06.2015, 11:25

Cea mai buna ciorbita cu cartofi noi Asa-mi plac si mie cat mai mici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda