Ciorba de ciolan de porc

de Sim0na in Ciorbe, 15 Mar 2012 | 2489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne + oase porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 50 g mazare congelata
  • 100 g brocoli congelat
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciolan de porc:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele. Oasele se spala bine-bine. Se fierbe carnea si oasele de porc in apa cu sare, spumanadu-se bine.


Cand carnea este fiarta, se scoate, oasele se dau deoparte, carnea se taie cubulete mici. (da... stiu.. ca la copii, doar ca si eu am un "copil" mai mare care nu mananca carnea din ciorba decat asa :))) )


Zeama se strecoara (in general strecor cam toata zeama in care a fiert carne, pentru a ramane ciorba mai clara si "curata"). In zeama strecurata se pune ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul si se fierbe 15-20 min. Apoi se adauga si restul legumelor congelate.


Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga sucul de rosii. La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa ce se opreste focul se adauga verdeata tocata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Laly 1

16.03.2012, 10:22

Ce bunatate

Sim0na 1

16.03.2012, 20:01

Multumesc fetelor! Va si va cu mare drag!

Krystyan Trendy 1

08.05.2014, 11:56

grozava ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza