Ciorba de ciuperci cu carne de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 3770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g ciuperci mici ( sau in conserva)
  • -500 g carne de pui
  • -1 ardei rosu
  • -1 ceapa mare
  • -2 morcovi
  • -3 catei de usturoi
  • -patrunjel verde
  • - 100 gr. taitei
  • -100 gr. smantana
  • - 2 linguri de pasta de ardei iute in cazul in care vrei sa fie mai picanta ciorba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu carne de pui:

Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:42

foarte faina!

lili 1

05.11.2010, 15:41

bine a-ti venit la masa , Onesta am mai multe retete, dar nu apuc sa le scriu....Mihaela e colorata cum am pus pasta de ardeu iute

DIANA B 1

16.11.2010, 11:39

Crezi ca nu stiu eu de ce esti tu in stare , GOSPODINI ?!?
PS Acum execut aceasta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec