Ciorba de ciuperci cu carne de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 8836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g ciuperci mici ( sau in conserva)
  • -500 g carne de pui
  • -1 ardei rosu
  • -1 ceapa mare
  • -2 morcovi
  • -3 catei de usturoi
  • -patrunjel verde
  • - 100 gr. taitei
  • -100 gr. smantana
  • - 2 linguri de pasta de ardei iute in cazul in care vrei sa fie mai picanta ciorba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu carne de pui:

Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si  smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:42

foarte faina!

lili 1

05.11.2010, 15:41

bine a-ti venit la masa , Onesta am mai multe retete, dar nu apuc sa le scriu....Mihaela e colorata cum am pus pasta de ardeu iute

DIANA B 1

16.11.2010, 11:39

Crezi ca nu stiu eu de ce esti tu in stare , GOSPODINI ?!?
PS Acum execut aceasta reteta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu tarhon