Ciorba de ciuperci cu carne de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 4274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g ciuperci mici ( sau in conserva)
  • -500 g carne de pui
  • -1 ardei rosu
  • -1 ceapa mare
  • -2 morcovi
  • -3 catei de usturoi
  • -patrunjel verde
  • - 100 gr. taitei
  • -100 gr. smantana
  • - 2 linguri de pasta de ardei iute in cazul in care vrei sa fie mai picanta ciorba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu carne de pui:

Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:42

foarte faina!

lili 1

05.11.2010, 15:41

bine a-ti venit la masa , Onesta am mai multe retete, dar nu apuc sa le scriu....Mihaela e colorata cum am pus pasta de ardeu iute

DIANA B 1

16.11.2010, 11:39

Crezi ca nu stiu eu de ce esti tu in stare , GOSPODINI ?!?
PS Acum execut aceasta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun