Ciorba de ciuperci cu carne de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 8632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g ciuperci mici ( sau in conserva)
  • -500 g carne de pui
  • -1 ardei rosu
  • -1 ceapa mare
  • -2 morcovi
  • -3 catei de usturoi
  • -patrunjel verde
  • - 100 gr. taitei
  • -100 gr. smantana
  • - 2 linguri de pasta de ardei iute in cazul in care vrei sa fie mai picanta ciorba
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu carne de pui:

Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si  smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:42

foarte faina!

lili 1

05.11.2010, 15:41

bine a-ti venit la masa , Onesta am mai multe retete, dar nu apuc sa le scriu....Mihaela e colorata cum am pus pasta de ardeu iute

DIANA B 1

16.11.2010, 11:39

Crezi ca nu stiu eu de ce esti tu in stare , GOSPODINI ?!?
PS Acum execut aceasta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de legume cu carne de vita