Ciorba de ciuperci cu galuste si fidea

de Valclaudia in Ciorbe, 8 Mar 2015 | 2000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • mix din boabe de piper dupa gust
  • busuioc uscat dupa gust
  • sare dupa gust
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 50 gr. fidea din comert
  • 2 oua de casa
  • un varf de cutit praf de copt
  • 6 linguri gris
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu galuste si fidea:

Curatam si spalam legumele. Ciupercile se trec prin robot sa obtinem un fel de pasta. Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele, apoi se calesc cateva minute in ulei la foc mic. Adaugam boabe de piper si sare dupa gust, presaram un praf de busuioc uscat, adaugam ciupercile ,maruntite, apoi cca 2l apa rece.


Lasam ciorba sa fiarba la foc mic, adaugam rosiile pasate, foaia de dafin si lasam sa fiarba in continuare pana ne ocupam de galuste. Spargem cele doua oua intr-um bol, adaugam un varf de cutit praf de copt, cateva bobite de piper, sare dupa gust, putin busuioc uscat si apoi presaram in ploaie grisul,amestecand in continuu cu o furculita.


Formam cu o lingurita galuste de marimea dorita si le plonjam cu grija in oala cu ciorba de pe foc. Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic pana se umfla galustele. Adaugam apoi fideaua, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si sa se umfle si fideaua, apoi putem servi. Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu galuste si fidea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andra_Constantinescu 1

08.03.2015, 17:32

Rocsi 1

08.03.2015, 20:47

mirela0911 1

11.03.2015, 13:40

Arata bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci (2)