Ciorba de conopida cu mazare

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 17 Iun 2015 | 4721 vizualizari

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

17.06.2015, 23:44

ce bunaciune

Andra_Constantinescu 1

17.06.2015, 23:52

Buna!

Micutza Luana 1

18.06.2015, 00:19

am auzit cai tare buna ciorbica de conopida

- Andreea - 1

18.06.2015, 00:19

Gustoasa

Cris2711 1

18.06.2015, 00:39

place

-Licurici- 1

18.06.2015, 05:57

Gicuta 1

18.06.2015, 06:14

Valclaudia 1

18.06.2015, 06:41

ciorba asta imi place mult, mult! Mai este?

dantes 1

18.06.2015, 07:19

Buna!

MotanLaOale 1

18.06.2015, 08:37

fara conopida

Ksenya 1

18.06.2015, 09:36

buna ciorba!

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 11:52

Catalina L 1

18.06.2015, 14:01

buna ciorbita

mirela0911 1

18.06.2015, 14:10

mihaelar63 1

18.06.2015, 14:14

Luana trebuie sa prepari ca sa te convingi .

mihaelar63 1

18.06.2015, 14:15

Claudia de data aceasta reteta este proaspata . Mai am . Mereu pun cu o portie -doua in plus . Nu se stie cin e cade la masa

mihaelar63 1

18.06.2015, 14:18

Motan pentru tine fara .Unul din motive pentru care fierb conopida separat este de a preintapmina proteste nedorite - adica Andrei mai face fitze .

mihaelar63 1

21.06.2015, 01:47

Catalina

mihaelar63 1

21.06.2015, 01:47

Mirela .,pitici tai manca conopida ?

mihaelar63 1

21.06.2015, 01:48

Multumesc Catalina

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole