Ciorba de crap cu tarhon

de RuxyRux in Ciorbe, 20 Sep 2011 | 7379 vizualizari

 

Ce-ati zice de o ciorbita excelenta de crap? Promit ca-i incredibil de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap dintr-un crap de aproape 8 kg( fiecare pune cat doreste)
  • o ceapa mare
  • 2 ardei grasi ( unul rosu si unul verde)
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1/4 cana de orez
  • 3 linguri de ulei
  • 5 cartofi potriviti
  • 3-4 linguri pasta de rosii( preferabil facuta in casa)
  • 3-4 linguri de ketchup de casa( eu am facut dupa reteta Laurei Laurentiu)
  • 4 linguri de otet
  • aproximativ doua linguri de sare( sau dupa gust)
  • o lingura de tarhon( in otet)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de crap cu tarhon:

Mod de preparare ciorba de crap cu tarhon:

Taiem ardeii fasiute, tocam ceapa, un morcov il dam pe razatoare si unul il taiem felii, dam pe razatoare telina, morcovul ramas si patrunjelul, curatam cartofii si ii taiem dupa dorinta si apoi inabusim legumele in ulei si trei linguri de apa. Dupa 5-6 minute punem apa pana la trei sferturi din oala si lasam sa fiarba zarzavatul.

Adaugam si orezul si avem grija sa fie fiert cand vom pune bucatile de crap. Lasam pestele sa fiarba maxim 15 minute si punem restul ingredientelor, pasta de rosii, ketchupul, tarhonul, apoi potrivim gustul de sare si otet.

E atat de gustoasa aceasta ciorba de crap cu tarhon...eu am servit-o cu paine de casa si pasta de ardei iute ....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crap cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste