Ciorba de crap cu tarhon

de RuxyRux in Ciorbe, 20 Sep 2011 | 7506 vizualizari

 

Ce-ati zice de o ciorbita excelenta de crap? Promit ca-i incredibil de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap dintr-un crap de aproape 8 kg( fiecare pune cat doreste)
  • o ceapa mare
  • 2 ardei grasi ( unul rosu si unul verde)
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1/4 cana de orez
  • 3 linguri de ulei
  • 5 cartofi potriviti
  • 3-4 linguri pasta de rosii( preferabil facuta in casa)
  • 3-4 linguri de ketchup de casa( eu am facut dupa reteta Laurei Laurentiu)
  • 4 linguri de otet
  • aproximativ doua linguri de sare( sau dupa gust)
  • o lingura de tarhon( in otet)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de crap cu tarhon:

Mod de preparare ciorba de crap cu tarhon:

Taiem ardeii fasiute, tocam ceapa, un morcov il dam pe razatoare si unul il taiem felii, dam pe razatoare telina, morcovul ramas si patrunjelul, curatam cartofii si ii taiem dupa dorinta si apoi inabusim legumele in ulei si trei linguri de apa. Dupa 5-6 minute punem apa pana la trei sferturi din oala si lasam sa fiarba zarzavatul.

Adaugam si orezul si avem grija sa fie fiert cand vom pune bucatile de crap. Lasam pestele sa fiarba maxim 15 minute si punem restul ingredientelor, pasta de rosii, ketchupul, tarhonul, apoi potrivim gustul de sare si otet.

E atat de gustoasa aceasta ciorba de crap cu tarhon...eu am servit-o cu paine de casa si pasta de ardei iute ....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crap cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de legume cu scarita afumata