Ciorba de curcan

de Sidy in Ciorbe, 2 Feb 2011 | 4534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1/2 gulie
  • cate un pumn de :
  • - mazare
  • -fasole verde
  • - conopida( toate congelate)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1-2 frunze varza proaspata
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • 200 ml smantana
  • 1 cartof
  • zeama de la o lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga). Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga legumele taiate.

Se lasa sa fiarba la foc potrivit pina sunt aproape fierte toate , atunci adaugam legumele congelate si leusteanul, apoi mai lasam sa fiarba 15 minute.Stingem focul sub ciorba.


Galbenusul il frecam cu putina apa rece ,cu doua linguri de smantana si adaugam un polonic de ciorba fierbinte.Amestecam bine apoi rasturnam compozitia peste ciorba. Acrim ciorba cu zeama de lamaie. Deasupra presaram patrunjel verde tocat.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Ardeiul iute este binevenit !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

02.02.2011, 14:48

jolygina 1

04.02.2011, 08:40

cum spune cantecu si dupa un an ciorba de curcan

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:04

gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare rapida