Ciorba de curcan

de lilik in Ciorbe, 19 Sep 2012 | 4861 vizualizari

 

O ciorba este bine-venita oricand...

 

INGREDIENTE

  • 800-900 gr carne de curcan(aripi,spate,gat)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 1 tija de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare,piper
  • 1 ou
  • patrunjel verde si frunze de telina
  • 1 mana de orez(sau taitei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc.

Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea a fost fiarta(eu am luat o bucatica si am gustat) am pus orezul,am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc 10-15 minute(pana orezul a fost fiert),apoi am dat deoparte.

Dupa 5 minute am batut un ou si cu zeama din oala l-am subtiat putin,apoi l-am pus peste ciorba si am adaugat si patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

lilik 1

22.09.2012, 09:42

Eduard atunci aseaza-te la masa

lilik 1

22.09.2012, 09:43

Ica multumesc

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc