Ciorba de curcan

de lilik in Ciorbe, 19 Sep 2012 | 4261 vizualizari

 

O ciorba este bine-venita oricand...

 

INGREDIENTE

  • 800-900 gr carne de curcan(aripi,spate,gat)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 1 tija de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare,piper
  • 1 ou
  • patrunjel verde si frunze de telina
  • 1 mana de orez(sau taitei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc.

Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea a fost fiarta(eu am luat o bucatica si am gustat) am pus orezul,am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc 10-15 minute(pana orezul a fost fiert),apoi am dat deoparte.

Dupa 5 minute am batut un ou si cu zeama din oala l-am subtiat putin,apoi l-am pus peste ciorba si am adaugat si patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

lilik 1

22.09.2012, 09:42

Eduard atunci aseaza-te la masa

lilik 1

22.09.2012, 09:43

Ica multumesc

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui