Ciorba de curcan cu fasole galbena

de ArianaBala in Ciorbe, 5 Iul 2011 | 4115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 500 g carne de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac si putina radacina de telina
  • 2 tije de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 2-3 linguri de bors maggi
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • sare, piper
  • leustean, patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu fasole galbena:

Punem carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Fierbem la foc domol spumand din cand in cand, pana cand carnea incepe sa se desprinda de pe os (la mine a fiert aprox. 2 ore).


Adaugam peste carne fasolea verde, morcovul, pastarnacul si telina (curatate si tocate in cubulete). Cand acestea sunt aproape fierte adaugam si restul de legume si fierbem pana se patrund bine toate.


Cand si restul legumelor sunt fierte, adaugam borsul, pasta de ardei, potrivim cu sare si piper si mai lasam 5 min la fiert. Oprim focul, adaugam verdeata si corbita este gata!



POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ArianaBala 1

07.07.2011, 01:53

Intradevar a fost super ciorbita pacat ca s-a terminat....cu siguranta o sa repet "experienta"

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:27

ArianaBala 1

15.07.2011, 13:04

Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura