Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Sep 2014 | 2443 vizualizari

 

A iesit atat de buna,incat am papat-o toata!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pancetta
  • 2 morocvi
  • fasole pastai verde proaspata
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors maggi cu smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • tarhon/leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta:

Morcovii se dau pe razatoarea mare,se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.

In oala de ciorba punem apa si o punem la foc,adaugam legumele calite si pancetta.

Fasolea pastai se rupe in bucati mici,cartofii se taie cuburi,si se adauga in oala de ciorba.

Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se pune cand legumele sunt aproape fierte.

Se adauga condimentele dupa gust si bulionul.

Dupa ce oprim focul se amesteca smantana cu cate un polonic din ciorba fierte,se amesteca bine si se adauga in oala de ciorba,acestecand bine sa nu se "branzeasca"

Se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:15

Bya Ralu 1

08.10.2014, 06:09

anca

Bya Ralu 1

08.10.2014, 06:09

roxana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si tarhon