Ciorbă de curcan cu legume

de sergentlacratita in Curcan, 18 Mar 2014 | 5891 vizualizari

 

Una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa le fac :)

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g carne de curcan (eu am avut aripi)
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1 buc rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă uscată
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 roşii
  • 50 g tăiţei
  • 1 ou
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de curcan cu legume:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert  într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când rădăcinoasele sunt aproape fierte, se adaugă roşiile şi ceapa verde. Spre sfârşit se pun tăiţeii, se mai lasa 5 minute, se stinge focul şi se adaugă oul bătut. Se serveşte garnisită cu frunze de pătrunjel şi, după preferinţă, cu crutoane, smântână etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan, cu taitei