Ciorbă de curcan cu legume

de sergentlacratita in Curcan, 18 Mar 2014 | 5738 vizualizari

 

Una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa le fac :)

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g carne de curcan (eu am avut aripi)
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1 buc rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă uscată
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 roşii
  • 50 g tăiţei
  • 1 ou
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de curcan cu legume:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert  într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când rădăcinoasele sunt aproape fierte, se adaugă roşiile şi ceapa verde. Spre sfârşit se pun tăiţeii, se mai lasa 5 minute, se stinge focul şi se adaugă oul bătut. Se serveşte garnisită cu frunze de pătrunjel şi, după preferinţă, cu crutoane, smântână etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan, cu taitei