Wrap de curcan cu masala

de Satisfyyourcravings in Curcan, 6 Feb 2013 | 1367 vizualizari

 

Poate constitui un prânz perfect, mai ales pentru cei activi.

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 2 frunze de salată verde
  • 1/3 ardei roșu, tăiat fâşii
  • 2 ciuperci proaspete, tăiate în 4
  • 1 linguriţă chives, tocat
  • 1/2 piept de curcan, tăiat fâșii sau cuburi
  • 1 bucată mică de ghimbir, decojită și dată de răzătoarea fină
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriţă de masala
  • 1/2 pahar de iaurt
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap de curcan cu masala:

Bucățile de carne se marinează minim 10 minute la temparatura camerei în iaurtul amestecat cu usturoi, ghimbir,masala, sare și piper.


Ciupercile se sotează câteva minute în ulei infuzat cu chili, până când tot lichidul este absorbit. Se scot şi se amestecă cu chives tocat.


Într-o tigaie cu puțin ulei fierbinte se așează bucățile de carne. Se gătesc 8-10 minute, până sunt bine făcute, dar încă suculente. Se scot pe o farfurie.


Pe tortilla, se așează frunzele de salată, fâșiile de ardei, ciupercile și carnea de curcan. Se aduc trei dintre margini spre interior și se înfășoară precum un burrito.


Se servește imediat.


 

TIPS-URI

1

Tortilla poate fi unsă cu maioneză amestecată cu masala pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap de curcan cu masala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

06.02.2013, 20:33

gustos

Bucatardinpasiune 1

06.02.2013, 21:29

O gustare perfecta!!!

danakarin 1

07.02.2013, 06:44

Foarte bun, perfecte aromele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan în crustă de muștar