Ciorba de dovlecei

de roxanabucataras in Ciorbe, 26 Iun 2012 | 4712 vizualizari

 

Eu o mananc rece direct de la frigider. Este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • putin orez
  • bors
  • sare
  • patrunjel, leustean, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am adaugat peste legume.

Dupa 10 minute am adaugat orezul spalat. Cand orezul aproape a fiert am adaugat rosiile taiate cuburi si pasta de tomate.

Spre final am pus bors dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:17

Sim0naWorld: bravo, e tare buna

diaconta 1

26.06.2012, 21:26

n-am facut pana acum,asa ca gust de la tine sa vad daca-mi place

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:36

diaconta: te astept cu drag inca mai e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei