Ciorba de dovlecei cu iaurt

de ANCA in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 7425 vizualizari

 

Light si rapid, de vara!

 

INGREDIENTE

  • cam 500 g dovlecei taiati cubulete(2-3 bucati)
  • 400-500 grame iaurt normal
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceasca de orez, cam 100 g
  • o lamaie
  • o legatura de patrunjel sau marar proaspat
  • sare, un praf de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei cu iaurt:

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat.

Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si se mai lasa doar cateva minute la foc mic.

Se potriveste gustul cu sare, lamaie, putin piper. Inainte de servire se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

01.08.2009, 00:00

Ancuta, cat iaurt se pune? Arata tare bine!

Bucataras 1

01.08.2009, 02:25

Daca e light ma bag

ANCA 1

02.08.2009, 10:58

ups, modific la ingrediente, am uitat iaurtul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!