Ciorba de dovlecel cu lapte batut

de Sim0na in Ciorbe, 16 Oct 2012 | 18883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1,5 litri lapte batut (facut in casa din lapte de vaca crud, dar merge foarte bine si cel din comert)
  • ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecel cu lapte batut:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt, si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.


Am papat cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

17.10.2012, 09:39

Ma bucur ca va place... Am avut ceva reticente in a o posta, ptr ca nu-i o ciorbita foarte des intalnita. Si eu tot de la bunica am mostenit-o si-mi place foarte tare... mai ales cu o ceapa verde langa

Lau 1

17.10.2012, 16:25

Lavinia 1

09.12.2012, 15:13

E foarte buna,mereu o face si soacra mea.Doar la ea am mancat(e din Valenii de Munte)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei