Ciorba de rosii cu perisoare

de ela in Ciorbe, 8 Iul 2010 | 15189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe verzi
  • 5-6rosii cherry
  • 1ardei gras
  • 2cartofi
  • 700ml suc de rosii
  • sare,piper,vegeta
  • 1cub vegeta pui cu leustean
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 20gr orez
  • 1legatura marar
  • 1legatura patrunjel
  • 1ou
  • bors sau zeama de lamaie
  • 1legatura leustean
  • 2morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu perisoare:

Se curata si se taie cubulete ardeiul,cartofii,ceapa,rosiile si morcovii si se pun sa fiarba in apa cu sare si ulei.Dupa ce a dat cateva clocote,se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit.


Separat,intr-un castron,se pun carnea tocata,orezul,oul si verdeata(mararul si patrunjelul)tocata marunt.Daca carnea nu este suficient de condimentata se mai pun sare si piper.Se framanta bine compozitia din care cu mainile umede se fac perisoarele.Se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei.Dupa ce au dat de cateva ori in clocot,se scot cu spumiera si se pun in ciorba de legume.Se mai lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba vreo 30minute,se sareaza si se pipereaza dupa gust,se adauga vegeta si cubul de pui cu leustean,borsul sau zeama de lamaie.


Se serveste ornat cu leusteanul tocat marunt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (80)

Cris2711 1

04.03.2011, 18:43

vreau

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:54

Bine arata ciorbita ta O punem la un meniu

Valclaudia 1

15.05.2015, 05:21

ce fain arata! As servi o portie mica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu dovlecei