Ciorba de fasole

de -Licurici- in Ciorbe, 18 Aug 2015 | 3830 vizualizari

 

O ciorbita tare buna. Merge atat simpla, cat si cu afumatura. Banuiesc ca multi dintre noi o prefera :) Am fiert cam mult la ea, dar nu avea cum sa iasa buna :))

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • o ceapa mare
  • un ardei
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper, cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea am lasat de seara in apa. Am pus-o la fiert si am schimbat apa de doua ori, apoi am lasat-o sa fiarba pana s-a inmuiat. 

Am tocat legumele, apoi le-am pus la calit in putin ulei si am adaugat din cand in cand apa. Dupa 10 min, am adaugat si bulionul si am mai lasat 5 min pe foc.

Cand fasolea a fiert, am adaugat legumele calite si am potrivit gustul cu sare, piper si cimbru.

Am servit-o cu felii de bacon prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu afumatura de porc