Ciorba de fasole boabe

de marcela1979 in Ciorbe, 24 Noi 2010 | 2367 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai micuta
  • 2 linguri faina alba
  • ulei 100 ml
  • pasta de rosii sau bulion
  • vegeta,piper
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.Dimineata se pune la fiert in apa rece pana fierbe.Cand este fiarta se arunca apa de pe ea.Intr o oala se pune apa la fiert se adauga ceapa tocata,morcovul,patrunjelul,telina si ardeiul .Cans s au fiert legumele se pune si fasolea fiarta.Intr o cratita se incinge uleiul,se pune 2 linguri de faina alba si se adauga pasta de rosii sau bulionul.Se stinge cu zeama din oala si se toarna in oala.Se lasa sa dea un clocot si se pune vegeta.piper dupa gust,frunze de patrunjel,leustean si tarhon.Se mai da un clocot si se stinge focul. Se serveste cu salata de ceapa rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

nadina73 1

25.11.2010, 00:32

felicitari ,super buna

MotanLaOale 1

25.11.2010, 08:09

sunt fan fasole uscata

corina241 1

26.11.2010, 16:23

si eu cel mai mare fan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta