Ciorba de fasole boabe

de miremirc in Ciorbe, 12 Dec 2011 | 2860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 lg ulei
  • 1 lg faina
  • 2 lg bulion
  • 1 lg boia
  • 3 lg ketchup cu usturoi
  • frunze de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Intr-o oala cu apa punem fasolea de seara pana dimineata sa se inmoaie. A doua zi aruncam apa, punem alta peste fasole si asezam oala pe foc; dupa ce clocoteste apa, o aruncam si punem alta. Eu arunc de 2 ori apa si abia a 3-a apa o las sa clocoteasca bine si adaug legumele taiate marunt, sarea si cateva boabe de piper. Lasam sa fiarba legumele la foc mic.


Daca apa scade prea mult in timpul fierberii, putem completa cu apa clocotita.

Intr-o tigaie punem uleiul cu faina, amestecam de cateva ori pana se omogenizeaza, apoi adaugam boia, bulion, ketchup si amestecam bine; rasturnam peste ciorba de fasole, amestecam si la final adaugam tarhonul taiat tocat si putin piper macinat.


Ciorba de fasole se serveste cu ceapa rosie sau ardei iute. Pofta multa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

13.12.2011, 09:11

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:14

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:10

vreau vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut (ρεβιθια)