Ciorba de fasole boabe

de AndreaE in Ciorbe, 3 Mar 2014 | 3077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole boabe
  • 1/2 kg costita
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 cana suc de rosii
  • Sare, piper, cimbru, leustean
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa. 

Am ras morcovii,  ardeiul si ceapa am tocat-o marunt,  si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min,  dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si portionata, si cu apa curata am pus-o iar la fiert.

Am lasat la fiert circa 20 min apoi am adaugat sucul de rosii, am condimentat cu sare, putin piper, cimbru.  Cand fasolea a fost fiarta, si carnea de pe os a inceput sa se desprinda, am stins focul si am adaugat  leustean. 

Am servit-o cu patrunjel si ceapa rosie tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole taraneasca cu gusa afumata