Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari

de fluturas in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2010 | 10824 vizualizari

 

o gatesc si o mananc cu mare placere de fiecare data

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o bucata telina
  • o ceapa mare
  • o mana de jumari
  • 1kg pulpa de porc afumata cu sorici
  • suc de rosii cu ardei facut in casa
  • leustean
  • cimbru
  • tarhon
  • piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari:

Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La sfarsit se pune sosul de rosii cu ardei,se potriveste cu sare,piper si verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

11.03.2010, 12:13

Bunica 1

12.03.2010, 14:24

Cat de bine arata ! A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie unde bate vantul. De cand e la dieta bunica s-a lenevit. Cu toata dieta ,dar tot iau 2-3 linguri (macar virtual). Super ciorba!

Oana 1

13.03.2010, 23:06

Mama, mama cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole, cu scarita afumata