Bors de perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 1772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr carne tocata amestec,
  • 1morcov mare,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1radacina pastarnac,
  • 1/2ardei rosu,
  • 3cepe,
  • 3linguri orez,
  • 1ou,
  • bors,
  • 1mana teietei,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 1litru supa legume facuta din vegeta de legume cu sare sau din 2cuburi concentrate de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si se toaca ceapa,ardeiul se taie marunt,la fel morcovul,pastarnacultelina si se pun la distuit in putin ulei cu apa,se adauga 2litri de apa si se fierbe 30minute.Se adauga teieteii si perisoarele scoase din supa de legume si se mai lasa pe foc 10minute,adaugand spre sfarsit borsul si se mai potriveste de gust.Se ia de pe foc si se adauga leustean si patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2010, 08:55

gata, ai facut borsul, sa aveti pofta

ela 1

06.03.2010, 12:42

pofta o sa aiba doar sotul caci eu nu mananc ciorbe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN