Ciorba de pasare, la multicooker

de Ina in Supe/Ciorbe, 17 Dec 2014 | 11509 vizualizari

 

V-am mai spus ca m-am indragostit de multicooker :X
Chiar si carnea de pasare de curte devine frageda si usor lipicioasa , intr-un timp mai scurt decat prin fierbere pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare de curte ( organe, cap, gat, aripi, spatele si tartita )
  • o ceapa
  • un morcov
  • 400 g. rosii in bulion ( zarzavat pentru ciorbe )
  • 500 ml bors
  • taitei de casa
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pasare, la multicooker:

Curatam legumele, le spalam si le tocam cubulete, apoi le punem in vasul de la multicooker, impreuna cu 3 linguri cu ulei  si un praf de sare, sa se caleasca usor pe programul fry ( fara a pune capacul ). Cand ceapa devine translucida apasam butonul warm/off.

Adaugam bucatile de carne , putina sare si 2 litri de apa fierbinte ( sau mai mult, sa acopere bine carnea ).

Trecem aparatul pe programul stew pentru o ora  si inchidem capacul. 

Cand mai sunt 15 minute din timpul presetat, adaugam borsul fierbinte si rosiile in bulion, maruntite sau pasate . Dupa 5 minute adaugam si taiteii de casa si acoperim iar vasul. Cand programul se termina, adaugam leustean tocat si potrivim gustul de sare  si piper.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca bucatile de carne provin de la o pasare batrana, se seteaza un timp mai mare pentru gatire la program stew . Eu am avut pasari tinere, de anul acesta, timpul presetat de aparat fiindu-mi suficient.

2

Rosiile in bulion pot fi inlocuite cu suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui