Ciorba de fasole boabe noi cu marar

de Rocsi in Ciorbe, 15 Oct 2010 | 7775 vizualizari

 

Delicioasa mai ales ca astazi este post..asa ca cine doreste o portie il poftesc..

 

INGREDIENTE

  • un castron fasole boabe noi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei verde
  • jumatate ardei rosu
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • bors de casa pentru acrit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe noi cu marar:

Fasolele le spalam bine. Le punem intr-o oala cu apa la fiert ,la foc potrivit. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Gogosarul si ardeiul il spalam si il taiem cubulete. Pastarnacul il curatam,il spalam si il tocam micut. Mararul si patrunjelul il spalam bine,indepartam cozile si le tocam .


Dupa ce fasolea a fiert cam pe jumatate adaugam ceapa,morcovul,pastarnacul,ardeiul si gogosarul taiate. Lasam sa fiarba iar.


Amestecati intr-o cana uleiul cu bulionul si pasta de gogosari pana se omogenizeaza bine. Cu 10 min inainte de a inchide mancare turnam acest amestec cu ulei.(sau puteti sa mai faceti si altfel:puneti intr-o tigaie uleiul la incin,apoi puneti bulionul si pasta de gogosari ,lasati circa 5 min pe foc apoi amestecati peste ciorba..eu nu am facut asa ca sa mai evit prajeala din cand in cand.)


Borsul il punem intr-o tigaita la fiert. Cand incepe sa fiarba ii dam drumul peste fasole in oala . Condimentam cu sare si piper dupa gust. La urma turnam mararul si patrunjelul tocat mai dam 2-3 clocote si gata ciorbica.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noi cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.10.2010, 14:44

e foarte buna ionela ,nu buna

elena1988 1

11.02.2011, 15:43

Cris2711 1

12.03.2011, 11:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec