Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

de Constelatialeu in Ciorbe, 9 Sep 2016 | 3213 vizualizari

 

Mi-am dorit sa fac o ciorba de fasole boabe, din fasole de anul asta si sa fie groasa ca si consistenta, cu multe legume, sa miroasa a toamna bogata....si ce bine cand am majoritatea ingredientelor le ai din propria gradina...rezultatul este unul garantat si delicios....

 

INGREDIENTE

  • cca 250-300 g fasole boabe noua
  • 400 g gogosar taiat cubulete
  • 4 cepe albe
  • 250 g rosii cherry
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • marar
  • sare
  • costita afumata
  • carnati afumati
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura:

Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa de 3 ori. Cand este fiarta fasolea calim gogosarul si ceapa cu putina sare, pana se inmoaie gogosarul. Taiem morcovul si pastranacul cubulete. Adaugam in oala cu fasole fiarta morcovul, pastranacul, gogosarul si ceapa si lasam sa fiarba pana ce este patruns morcovul si pastranacul, apoi adaugam rosiile cherry taiate. Se mai lasa la fiert cca 20 min, se potriveste de sare. Prajim costita si carnatul si adaugam in ciorba. La final punem marar tocat si tragem oala de pe foc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

10.09.2016, 11:49

kytz 1

09.09.2017, 10:20

Am pus-o pe listă....îmi place mult combinația de gusturi și arome....exact cum ai spus (acum 1 an )....să miroase a toamnă bogată!

abstract01 1

10.12.2017, 06:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare