Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

de Constelatialeu in Ciorbe, 9 Sep 2016 | 8512 vizualizari

 

Mi-am dorit sa fac o ciorba de fasole boabe, din fasole de anul asta si sa fie groasa ca si consistenta, cu multe legume, sa miroasa a toamna bogata....si ce bine cand am majoritatea ingredientelor le ai din propria gradina...rezultatul este unul garantat si delicios....

 

INGREDIENTE

  • cca 250-300 g fasole boabe noua
  • 400 g gogosar taiat cubulete
  • 4 cepe albe
  • 250 g rosii cherry
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • marar
  • sare
  • costita afumata
  • carnati afumati
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura:

Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa  de 3 ori. Cand este fiarta fasolea  calim gogosarul si ceapa cu putina sare, pana se inmoaie gogosarul. Taiem morcovul si pastranacul cubulete. Adaugam in oala cu fasole fiarta morcovul, pastranacul, gogosarul si ceapa si lasam sa fiarba pana ce este patruns morcovul si pastranacul, apoi adaugam rosiile cherry taiate. Se mai lasa la fiert cca 20 min, se potriveste de sare. Prajim costita si carnatul si  adaugam in ciorba. La final punem marar tocat si tragem oala de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

10.09.2016, 11:49

kytz 1

09.09.2017, 10:20

Am pus-o pe listă....îmi place mult combinația de gusturi și arome....exact cum ai spus (acum 1 an )....să miroase a toamnă bogată!

abstract01 1

10.12.2017, 06:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla cu ciolan afumat