Ciorba de fasole boabe -de post

de Georgiana78 in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 3748 vizualizari

 

O ciorba facuta cum imi place mie....ca la bunica acasa....cu multe radacinoase...!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fasole boabe inmuiata peste noapte in apa
  • 2 morcovi
  • 2 albitura (albitura mea a fost mica)
  • 1/4 telina
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • 1 legatura leustean + 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei mic
  • 200 ml suc de rosii(sau 1 lingura cu varf bulion diluat in apa)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe -de post:

- se pune fasolea la fiert si separat se pune apa la fiert pt a o schimba pe cea in care fierbe fasolea - eu schimb vreo 2 ape


- cand in a treia apa fasolea s-a inmuiat pe jumatate se adauga radacinoasele tocate(morcov, albitura, telina) si ceapa si se lasa la fiert


- se toaca ardeiulsi se adauga si el in oala si se toarna ulei, cum vrea fiecare, mai mult, mai putin....si se mai lasa putin la fiert apoi se pune sucul de rosii si se mai da cateva clocote, apoi se potriveste de sare si se pune verdeata tocata


-se mai lasa cateva clocote si ciorbica este gata!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute, ceapa verde sau uscata, muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe -de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Georgiana78 1

02.04.2012, 11:23

Multumesc Dorin, in tot ce gatesti pui suflet, nu ?.....Eu pun!

Georgiana78 1

02.04.2012, 11:25

Dia, stai linistita ca Dorin este un domn si stie sa aprecieze mancarea buna si bine facuta....iar la tine nici nu se pune problema sa fie ceva in neregula....!

dorin 1

03.04.2012, 21:17

dupa atatia ani de scoala si altii de gatit ancerc sa fac fata celorlalte gospodine..santeti niste scumpe.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu urzici