Ciorba de fasole cu ciolan

de lilik in Ciorbe, 4 Iul 2011 | 4242 vizualizari

 

este groaznic de cald si nu obisnuiesc sa pregatesc carne de porc si nici fasole pe caldura,dar cand s-a intors mama din Romania acum cateva zile,printre altele mi-a adus un ciolan afumat...si ce m-am bucurat de taaare...a doua zi m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 1 ciolan afumat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 tija de telina
  • 3 linguri de faina
  • 2 pahare cu suc de rosii(sau cateva linguri de bulion)
  • patrunjel verde
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan:

Punem fasolea la inmoi de seara(sau o punem si o fierbem 20 de minute,apoi o scurgem si continuam pregatirea).A doua zi scurgem apa,o clatim si o punem in oala.


Tocam marunt ceapa,morcovii si telina si le punem peste fasole.Dam jos carnea de pe ciolan si o punem peste legume si fasole,punem apa si punem la fiert.


Cand fasolea e aproape fiarta,punem 7-8 linguri de ulei si 3 linguri de faina pe foc si cand devine maronie punem sucul de rosii si cateva polonice de apa,amestecam sa nu faca cocoloase si lasam pana incepe sa fiarba apoi punem in ciorba si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.


La sfarsit potrivim de sare si piper si punem patrunjelul si tarhon maruntite apoi dam deoparte.


Servim cu ceapa verde sau cu o salata de ceapa cu otet....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

06.07.2011, 21:32

imi place

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:28

vreau si eu

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 18:13

foarte gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu afumatura si dreasa cu smantana