Ciorba de fasole cu costita

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 27 Iul 2009 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr de fasole,
  • o ceapa ,
  • 2 morcovi,
  • telina ,
  • cimbru,
  • costita 300gr.
  • sare sau delikat
  • pasta de tomate 2 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita:


  • fasole este pusa cu o seara inainte in apa intr-o oala de 5 litri

  • se pune fasolea la fiert impreuna cu legumele , cand au fiert pe jumatate costita se taie in bucati si se prajeste putin , apoi este adaugata in supa cu tot cu uleiul in care sa prajit se mai adauga sare dupa gust si cimbrul.

  • cele doua linguri de pasta de tomate se aduga dupa ce fasole este fiarta bine

  • o mai lasam 5 minute sa fiarba

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AntiStres 1

23.07.2010, 01:42

faza tare cu fasolea asta... mie mi-e foame acum.... mananc maine sau acum ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel