Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)

de Denissa in Mancaruri de post, 8 Oct 2011 | 14877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole uscata
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • ardei
  • bulion
  • ulei
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL):

Se fierbe fasolea ( avand grija sa surgem apa in care a fiert de cateva ori).

Separat se curata si se caleste in ulei ceapa, la care se adauga ardeiul tocat, morcovul si telina date pe razatoarea mica.

Dupa ce s-au calit toate se adauga bulionul si fasolea fiarta.

Se toarna apa, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand este aproape gata se adauga tarhon maruntit. La noi se obisnuieste tarhon pastrat in otet.

TIPS-URI

1

nu se adauga in ciorba si apa in care a fiert fasolea (provoaca gaze)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata