Ciorba de fasole rosie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 8 Noi 2013 | 8076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • tarhon uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie:

Curatam ceapa, morcovul si pastranacul.


Le spalam, ceapa se toaca marunt, morcovul si pastarnacul se taie rondele.


Calim legumele in ulei, punem foaia de dafin, sare si piper dupa gust, pasta de tomate.


Adaugam cca 1,5l apa in oala, lasam sa fiarba legumele la foc mic.


Cand sunt fierte adaugam fasolea rosie din conserva.


Mai dam cateva clocote, presaram tarhon uscat, partunjel verde tocat.


Stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

08.11.2013, 11:11

Rocsi 1

08.11.2013, 11:20

Foarte buna. Si eu am ciorba de fasole

laura_n 1

08.11.2013, 22:59

super, merge de minune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie