Tocana de cartofi de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Feb 2015 | 8938 vizualizari

 

Este "tocanita chioara" a lui Cleme dar denumita mai elegant! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi de post:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.


Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.


Se pune vegeta si piper.


Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.


Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.


Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10-15 minute pana scade cat va place.


Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.


Se mananca simpla cu muraturi.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Este buna si pe post de garnitura langa orice friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

21.02.2015, 11:31

monik80 1

09.03.2015, 19:53

MotanLaOale 1

09.03.2015, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08