Tocana de cartofi de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Feb 2015 | 9352 vizualizari

 

Este "tocanita chioara" a lui Cleme dar denumita mai elegant! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi de post:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.


Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.


Se pune vegeta si piper.


Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.


Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.


Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10-15 minute pana scade cat va place.


Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.


Se mananca simpla cu muraturi.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Este buna si pe post de garnitura langa orice friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

21.02.2015, 11:31

monik80 1

09.03.2015, 19:53

MotanLaOale 1

09.03.2015, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"