Tocana de cartofi de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Feb 2015 | 15687 vizualizari

 

Este "tocanita chioara" a lui Cleme dar denumita mai elegant! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi de post:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta si piper.

Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10-15 minute pana scade cat va place.

Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.

Se mananca simpla cu muraturi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Este buna si pe post de garnitura langa orice friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"