Fasole batuta cu acritura(hasca)

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 1963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 4 lg de ulei
  • 1 cana zeama de fasole
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu acritura(hasca):

Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce.


Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem cate putin in blendarul in care facem fasolea frecata.Punem fasolea intr-un castron peste turnam ceapa calita si o servim alaturi de muratura.


Eu am desfacut un borcan de hasca. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu acritura(hasca)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 11:29

MOKUSKA 1

11.12.2014, 19:47

ce bunatate

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 20:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecei